Scântei de la Slusari, pe fundalul scumpirii gazului metan: „Veniți cu declarații că așa au decis în sauna 3-4 magnați. Alaiba să iasă din Facebook și să convoace ședința Comisiei”

Fostul deputat al Platformei DA, Alexandr Slusari, propune deputaților un plan de acțiuni după ce prețul la gazul metan a crescut brusc. Acesta îi sugerează lui Dumitru Alaiba, președintele comisiei economie, finanțe și buget să iasă din facebook să să convoace mâine la prima oră ședinței comisiei, la care să fie invitați și reprezentanți ai Consiliului Concurenței. „La ședință să prezinte informația dacă compania TransAutoGaz are poziția dominantă pe piața metanului. Cel mai probabil așa este și peste două ore angajații instituției de control, având un пинок de la deputați, să meargă în oficiul companiei și să solicite justificarea majorării prețului. Cred că în aceeași zi se poate constata în conformitate cu art. 11 al Legii Concurenții abuzul de poziția dominantă. TransAutoGaz se amendează drastic, iar prețurile se întorc la indicii vechi. Punctum!”, a scris Slusari.

Source: Unimedia. Scântei de la Slusari, pe fundalul scumpirii gazului metan: „Veniți cu declarații că așa au decis în sauna 3-4 magnați. Alaiba să iasă din Facebook și să convoace ședința Comisiei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *