home Stiri (video) BCS propune interzicerea angajării verișoarelor, soacrelor, concubinelor și a mătușelor în funcții publice de stat: „Dacă e vorba despre un sacrificiu, poate să lucreze și gratis”

(video) BCS propune interzicerea angajării verișoarelor, soacrelor, concubinelor și a mătușelor în funcții publice de stat: „Dacă e vorba despre un sacrificiu, poate să lucreze și gratis”

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor propune interzicerea angajării verișoarelor, soacrelor, concubinelor și a mătușilor în funcții publice de stat, iar dacă și ajung să lucreze să o facă gratis, iar din banii economisiți să fie finanțate unele proiecte sociale, cum ar fi mărirea burselor pentru studenți. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de către deputatul Petru Burduja, în cadrul unui briefing de presă. 

Source: Unimedia. (video) BCS propune interzicerea angajării verișoarelor, soacrelor, concubinelor și a mătușelor în funcții publice de stat: „Dacă e vorba despre un sacrificiu, poate să lucreze și gratis”

decathlon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: