(video) Înțelegeri din spatele licitației trucate: „Dacă-i prost și nu judecă cu capul. Putea să zică – tăceți să nu mai știe nimeni că-s de la noi, înțelegi?”

Serviciul Anticorupție Internă și Anticorupție al MAI a venit cu mai multe detalii despre cazul licitațiilor trucate, în urma cărora luni au fost reținute 3 persoane, printre care și o fostă ministră a Sănătății. Potrivit informațiilor, începând cu luna februarie, în cadrul cauzei penale au fost documentate acțiunile ilegale comise de mai multe persoane publice și cu funcții de demnitate publică din cadrul CNTS, Ministerului Sănătății, persoane publice din sistemul medical, dar și persoane fizice. Aceștia ar fi folosit atribuțiile funcțiilor și au creat condiții pentru a înlătura obstacolele legale și logistice pentru organizarea și trucarea unor licitații.

Source: Unimedia. (video) Înțelegeri din spatele licitației trucate: „Dacă-i prost și nu judecă cu capul. Putea să zică – tăceți să nu mai știe nimeni că-s de la noi, înțelegi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *