(video) Scântei între Litvinenco și o magistrată pe procedura de evaluare: „Cine e garanția că vor fi aleși cei mai buni? Reformă cu Musteață?”

Schimb de replici între magistrata Victoria Sanduța și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco. Aceasta este nemulțumită de faptul că deputații l-au promovat pe Dorel Musteață la Curtea Supremă de Justiție, fără să-i fie acordată vreo întrebare. „Întrebarea noastră a sistemului este de ce niciun deputat din Parlament nu a pus întrebarea referitor la activitatea domnului Musteață în acest CSM. A acces acolo din 2014. El nu are nicio scuză”, a spus Sanduța. În replică, Litvinenco a spus că „este de acord că starea de lucru în justiție nu este bună”. „Noi recunoaștem de aia, de aia reforma pe care vrem să o promovăm e viabilă”, a adăugat ministrul. Declarația a fost urmată de întrebarea „Reformă cu Musteață?”, pusă de Sanduța.

Source: Unimedia. (video) Scântei între Litvinenco și o magistrată pe procedura de evaluare: „Cine e garanția că vor fi aleși cei mai buni? Reformă cu Musteață?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *